En mangfoldig medarbejdersammensætning falder helt naturligt for den danske motion graphics virksomhed, Frame, hvor 2/3 af medarbejderne er af udenlandsk herkomst.

Frame: Internationale kompetencer bidrager med nye trends og impulser

For en virksomhed der leverer grafiske animationsløsninger til internationale reklamefilm og kanal-identiteter, er det vigtigt at have indsigt i, hvad der trender på det globale marked. Hos Frame kigger man derfor ofte ud over Danmarks grænser, når man skal ansætte.

”Vi er meget bevidste om at skabe en international arbejdsplads, så derfor kigger vi ofte først til udlandet, før vi afsøger Danmark. Der er flere grunde til, at vi ønsker en international arbejdsplads, hvor den primære årsag helt enkelt er, at vores kundebase er overvejende international. Dernæst bidrager udenlandsk arbejdskraft også aktivt med nye og fremmede impulser og er opmærksomme på andre pop-kulturelle trends end danske medarbejdere”, fortæller Frames kreative direktør og partner, Anders Schrøder, og fortsætter:

”Danske medarbejdere er ofte ikke særligt eksponerede overfor de sidste nye internationale urbane trends i kraft af det danske begrænsede og ofte selvcentrerede medieudbud. Sidste, men ikke mindst, er arbejdsmoralen generelt højere alle andre steder end i Danmark. Specielt USA, Sverige og Tyskland har en høj moral, hvilket smitter af”.

Selvom Frame blot er 10 mand høj, forstår de, hvilken værdi en medarbejderstab præget af forskelligheder giver dem.

”Vi er bedre gearede til udenlandske job i kraft af, at vores virksomhed er sammensat af internationale kompetencer. Det er samtidigt meget mere interessant at komme på arbejde når der diskuteres andet end dansk politik og ’Vild med Dans’ hen over frokosten”, afslutter Anders.

Frame har fået rigtig meget ud af en meget international medarbejdersammensætning og anbefaler bestemt andre virksomheder til også at kigge ud over de danske grænser, når de skal rekruttere nye talenter.

 

Du kan læse mere om Frame på www.frame.dk.

Har du fået blod på tanden ang. international rekruttering, så arbejder StepStone med rekruttering i 9 lande og har et stærkt samarbejde på tværs af grænserne, der gør det nemt for dig at finde internationale kandidater.

Læs mere om dine muligheder her.